Vrhunski rezultati u liječenju diskus hernije

Uvjeti korištenja sadržaja internetskih stranica Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split


Svi sadržaj ovih web stranica, bez obzira na oblik (tekstovi, grafički elementi, fotografije, videomaterijali, zaštitni znakovi i drugo) i dizajn stranica intelektualno su vlasništvo  Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split zaštićeno propisima prava intelektualnog vlasništva.

Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split, omogućuje dostupnost javnosti podataka sadržanih na ovim web stranicama isključivo u informativne svrhe i u tom pogledu ulaže svoj najbolji doprinos i napore kako bi osigurao pouzdanost, točnost i redovitost ažuriranja informacija i materijala objavljenih na ovim web stranicama.

Informacije objavljene na web stranici www.mediostym.hr  posjetitelji stranica mogu koristiti za osobne nekomercijalne potrebe. Preuzimanje podataka i objavljenih sadržaja, djelomično ili u cijelosti, na bilo koji način, te njihovo reproduciranje u komercijalne svrhe nije dopušteno bez prethodne pisane suglasnosti Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split

Sve informacije na web stranici se pružaju besplatno. Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split, niti na koji način ne odgovara za točnost, potpunost ili korisnost objavljenih informacija niti pak za djelovanja koja bi poduzimali posjetitelji ovih web stranica na osnovu objavljenih informacija. Isto tako Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split ne odgovara za bilo kakvu direktnu ili indirektnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe bilo koje od informacija i materijala dostupnih na ovim web stranicama.

Na ovoj web stranici su objavljeni vlastiti  sadržaji, sadržaji partnera i oglašivača, zakonski tekstovi te poveznice na vanjske stranice. Zadržavamo pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez prethodne najave.

Web stranica sadržava poveznice na vanjske internetske stranice izvan vlastite domene, objavljuje ih u dobroj volji i odriče se svake odgovornosti za sadržaje izvan domene.S obzirom da su sadržaji web stranica Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split, informativnog karaktera, za donošenje odluka o korištenju određenih usluga ili poduzimanje određenih radnji  predlažemo Vam da nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca.  U mogućnosti smo dati Vam savjete posebno prilagođene konkretnoj situaciji i Vašoj potrebi.Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split ima  pravo da u bilo kojem trenutku bez prethodne najave  izmjeni Uvjete korištenja web stranice. Svaka će takva promjena stupiti na snagu po njenom objavljivanju na ovim internetskim stranicama.


Korištenjem web stranica Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split posjetitelj stranica  prihvaća  ove  Uvjete korištenja i podvrgava se pravu Republike Hrvatske. Posjetitelj web stranica prihvaća isključivu nadležnost hrvatskih sudova za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe sadržaja i informacija na ovim stranicama ili u vezi s njima.


U slučaju da prilikom korištenja web stranice naiđete na netočne informacije, molimo Vas da nas obavijestite kako bismo ih mogli promijeniti u što kraćem vremenskom roku.


Za sva dodatna pitanja u svezi ovih uvjeta molimo da nas kontaktirate putem kontakt obrasca.
Zaštita privatnosti podataka


U svrhu prikupljanja podataka vezanih uz statistiku posjećenosti web stranica www.mediostym.hr, automatski se prikupljaju informacije koje mogu sadržavati IP adresu, vrstu web preglednika, nazive domena, vrijeme pristupa i podatak o  web stranici s kojih je pristupano.

Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split poštuje privatnost posjetitelja web stranice www.mediostym.hr. Svi podaci bilo prikupljeni putem kontakt obrazaca ili na drugi način smatraju se povjerljivom informacijom i poslovnom tajnom, te ih kao takve Mediostym - Centar za fizioterapiju, Split  neće otkrivati, iznajmljivati ili prodavati trećim osobama. Zaštita privatnosti Vaših podataka postoji trajno.